marți, februarie 03, 2009

Un sentiment

Tie de cate ori ti s-a intamplat asta?

Mie...sincer, niciodata. Dar stiu cum e.

Esti empatic?

Pot spune ca da.

Si ce te face sa ii intelegi pe altii fara a trai experienta lor?

Dragostea...este calea universala pentru a intelege s
i a rezolva tot, este o cale de a cunoaste si de a te cunoaste.

Crezi in ea?

Cred ca.... cred ca exista.

Sper ca tu ai gasit-o din moment ce vorbesti asa despre ea, pari atat de sigur.

Da, sub o forma sau alta. Chiar daca noi credem ca nu e mereu de ajuns, exista mereu acolo, la locul si momentul potrivit. Te asteapta sa iti dea raspunsuri, sa te faca mai bun, sa te faca mai puternic. Nu mereu e dragostea pe care o cauti, dar e mereu peste tot si tu poti alege astfel incat sa poti merge mai departe ca sa ii poti ajuta si pe altii.

Ma tem ca nu inteleg tot...

Nici nu trebuie, vei intelege cand o raza de soare te va face fericit, cand un caine infrigurat se va aseza la picioarele tale si iti va reda pofta de viata, cand un zambet necunoscut iti va trezi pofta de ras, cand vei vibra la o simpla nota muzicala sau la fosnetul frunzelor, cand sunetul ploii va fi motiv de bucurie si vei dori sa imparti asta cu toti cei din jur, cand vei reusi sa faci fericiti oamenii doar dintr-o privire sau un cuvant... Cand vei radia in jurul tau doar bucurie, pace, armonie, inspiratie...

...

Si nu uita! mereu e loc pentru dragoste...

Foto asta nu imi apartine

3 comentarii:

Anonim spunea...

Si ce este oare dragostea daca nu chiar aceea simtire placuta atunci cand intr-o noapte calda de vara iei de mana persoana iubita si va priviti ca si cum timpul s-ar oprii in loc,mergand doar pentru voi 2...atunci cand te plimbi fara tinta,intr-o zi de toamna cu umbrela ,umar la umar cu alesul/aleasa inimii tale , razand si respirand acelasi aer placut in esenta sa vie...ce este ea atunci cand voi 2 stati intinsi pe iarba si pur si simplu va priviti ochi in ochi neincetand a va minuna de frumusetea unul celuilalt , privindu-va parca pentru prima oara ,totul parand mereu nou si necunoscut...ce este dragostea atunci cand saruti buzele iubirii tale printr-un gard de metal vechi ce nici macar el nu va poate oprii a va manifesta dragostea purtata unul altuia...ce este ea cand stelele de pe cer ajung sa va fie dedicate in simbolul dragostei voastre...ce este ea atunci cand nici distanta nu va lasa sa nu va simtiti caldura corporala cum face dragoste empatica...ce este ea cand conexiunea creeata dintre voi va permite sa va simtiti oricand si sa stiti ca acolo undeva nu exista minut sa nu va intalniti in ganduri..?Oare chiar exisat asa ceva sau sunt doar trairi iluzorice..?

Andreea Elena Dragomir spunea...

si acum inteleg...citind asta inca o data ,inteleg despre ce imi vorbeai. ea se afla in jurul nostru ,iar noi trebuie sa o observam si sa profitam de ea .ea e peste tot, in fiecare lucru in fiecare dintre noi.PESTE TOT.
ma voi ghida spre ceea ce simt ,ceea ce caut ,ceea ce vreau -echilibru.si o sa-l dobandesc singura,atent,fara sa ma grabesc .o sa fie bine ,caci stiu ca nu sunt singura.merci. e din suflet ceea ce am scris. trebuie sa invatam sa fim fericiti ,trebuie sa invatvam sa ne perfectionam ,sa crestem ...singuri...sa ne acceptam.candva ne vom vedea si vom rade ...mult. va fi frumos!

Cristi spunea...

uite, din asta s-ar putea s-ami fac un monolog (interior insa) pentru un personaj din Cehov. Ma inspir din tine ca sa-mi construiesc personajul :)) May i?