luni, ianuarie 26, 2009

Premiul I la festivalul international de film si arta fotografica Medias :)

Am participat la acest festival cu trei dintre fotografiile din articolul ,,Orasul meu" postat tot in luna ianuarie pe blog-ul asta, si in urma participarii am luat locul I :)

Tema ’’Oraşe şi stele’’ a fost abordată în fotografii şi filme, de către 65 de tineri din ţară şi străinătate, în concurs intrând doar 30 dintre ei, care au respectat regulamentul.

Cei 30 de tineri înscrişi sunt din localităţi din Germania, Franţa, Ungaria şi România. Datorită unei bune colaborări cu mass media, promovării pe site-ul Photoshop România şi parteneriatelor cu Centrul de Pregătire Profesională în Cultură Bucureşti şi Muzeul Hermann Oberth din Mediaş am reuşit să avem participanţi din aproape toate judeţele ţării.

Începând cu data de 19 ianuarie 2009, fotografiile au fost votate de către juriul ales din reprezentanţi ai mass media, ai Direcţiei Municipale pentru Cultură, Sport, Turism şi Tineret Mediaş şi ai Centrului de Pregătire Profesională în Cultură Bucureşti.

66 de fotografii au fost postate pe blogul: www.bibliotecamedias2008.wordpress.com şi au putut fi urmărite de toţi cei interesaţi de artă fotografică.

Juriul alcătuit din fotografi independenţi, lectori ai cursului de fotografie al CPPC, referenţi culturali, jurnalişti.

Premiul a fost acordal pentru una din cele trei fotografii.
Multumesc Maria pentru aparat si trepied :)
Pentru mai multe detalii, apasa pe titlu.

Niciun comentariu: