duminică, ianuarie 18, 2009

FOTO - Orasul meu.

Sunt mandru ca traiesc in Targoviste si nu imi e rusine sa recunosc asta. De fapt nici nu se poate pune problema de rusine. Daca unele lucruri nu ne multumesc la acest oras, sunt doar din cauza noastra, a oamenilor. Dar problema asta cu oamenii nu e doar aici, nu imi place sa generalizez dar e o denaturare spirituala la scara mondiala. Asa ca hai sa nu uitam sutele de ani de istorie si cultura intiparite in zidurile acestui oras. Si astazi in Targoviste au loc evenimente unice in tara si poate chiar in lume. Inca mai exista oameni deosebiti in acest oras si cred ca e cazul sa ii aratam partile frumoase si sa contribuim la multiplicarea lor. Trebuie sa stim doar de unde privim problema. :) Si nu stiu cat au contribuit unii la renumele pozitiv sau negativ al acestui oras incat il numesc cu mare usurinta ,,Scarboviste"...unii oameni sunt scarbovisteni intr-adevar, dar renumele acestui oras nu poate fi patat atat de usor. Cred ca de fapt tot ceea ce este urat, este asa pentru ca noi vrem sa vedem partea asta. Mai bine punem cu totii mana si ne imbogatim prin cultura, prin dragoste, prietenie etc. Si atunci evident ca totul va fi mai frumos.
Am simtit zilele astea nevoia sa privesc in sus, si sa ma urc in locurile mai inalte ale orasului ca sa vad cum sta treaba acolo. E multa liniste...




:) aici chiar era liniste...yellow town through blue eyes :)




Apusul lui Venus -Luceafarul- la Curtea Domneasca







Apusul lui Venus la Curtea Domneasca



Constelatia Orion


Pauza de lucru :)


3 comentarii:

Anonim spunea...

nu esti funny, tre sa imi fac blog k sa iti arat cum se face ? :P

si alte cuvinte haioase in romana: irefutabil si numele orasului SLOBOZia

Anonim spunea...

Mais où sont les gens de ta ville? Elle n'est pas déserte, je suppose. Ou sont-ils les gens moins importants que les étoiles et les bâtiments?



C.

Andreea Elena Dragomir spunea...

esti un adevarat OM si nu doar.