sâmbătă, noiembrie 20, 2010

AGNUS DEI

DIVIN...

Va recomand o terapie pe care eu am incercat-o si m-a ajutat foarte mult chiar si atunci cand credeam ca am de toate si nu imi mai trebuie nimic, tot am primit ceva nou, un surplus de energie. In functie de ceea ce va place mai mult, teatrul, opera, muzica simfonica, opereta...alegeti sa va duceti la un spectacol de gen fara sa stiti deloc programul. Va asezati frumusel pe scaun si asteptati sa inceapa.

Este un exercitiu sanatos pentru creierul nostru care are nevoie de noutate, de spontaneitate. Si daca vreti ca noutatea sa fie si mai mare alegeti genul pe care in mod normal nu l-ati alege..adica teatru in loc de opereta sau fugiti la ateneu...sau mergeti la alta pe fiecare saptamana. Cu atat mai bine cu cat nu recunoasteti deloc piesa, desi asta se intampla mai rar pentru ca in general sunt reprezentatii destul de cunscute.

Eu saptamana asta am nimerit la ateneu un Recviem pe care nu il mai ascultasem niciodata si din care o sa postez aici doar o parte. (compozitor: Camille Saint-Saens)

2 comentarii:

Andreea Elena Dragomir spunea...

cat imi placeeee cum ma primesti la tine pe blog acum..atat de calduros este si muzica superba si tapetul :X:X:X
aveti o casa tare frumoasa
o sa va vizitez si mai des >:D<

Florea Mihai Ionut spunea...

ma bucur ca reuseste sa reflecte perioada prin care trec:P