luni, martie 01, 2010

Le tam-tam de la vie...

E 1 martie. E primavara, anotimpul renasterii, al regenerarii. Tocmai de aceea vreau sa arat acest videoclip care ne determina sa meditam, sa ne cunoastem si sa ne apreciem. Sa observam perfectiunea si adevarul pe care le-am cunoscut si care fac parte din noi, din realitate. Perfectiunea exista, fara nici un dubiu. Haosul are reguli, fara nici un dubiu. Suntem materia superior organizata in acest univers, haideti sa CONSTIENTIZAM acest lucru.

Inainte sa venim aici am trecut testul perfectiunii... am invins legile probabilitatii si am inceput sa existam in plan material :D. Asta se intampla mereu cu noi daca nu ne oferim singuri dezechilibre. Asta se intampla si in natura daca nu o perturbam noi.

LA ultimul curs de embriologie din sem 1 am ramas uimit de ceea ce suntem. ,,Ontogenia repeta filogenia''. Nu detaliez dar vreau sa atrag atentia ca asemeni celorlalte vietuitoare, omul, in stadiul dezvoltarii sale trece prin niste faze intermediare care se aseamana uimitor de mult cu evolutia speciilor de pe intreaga planeta. Avem coada, membrane interdigitale ca amfibienii, branhii....iar embrionul uman, pana la un anumit stadiu este identic cu al altor vietuitoare. Tin sa mentionez ca aceste asemanari sunt doar provizorii (evident ca nu sunt functionale), dovada ca nu ne nastem cu ele. Interesanta este calea UNIVERSALA a evolutiei pe care natura a ales-o atat pt om cat si pt majoritatea vietuitoarelor. (ma refer la Divinitate, ca sa nu lasam loc pentru confuzii)

Acum, cand vedem toate aceste lucruri, simtim cu certitudine ca Natura TOATA e in noi. Noi suntem parte din natura si orice act de agresiune indreptat spre natura e indreptat de fapt impotriva noastra.

Nu am cum sa ofer cadouri de 1 martie tuturor fata in fata, dar ofer tuturor celor care vor acest filmulet. Este un pas catre autocunoastere, autoapreciere, respect fata de Divinitatea care a controlat tot ACEST PROCES MARET, si sper ca astfel sa ofer un sentiment puternic de UNITATE, regenerare, improspatare, speranta.

Nu uitati!!! Natura renaste permanent in voi, altfel ati inceta sa existati. Simtiti aceasta UNITATE, REintegrati-va in lumea vie si.... oferiti asta si celorlalti. Nu e nimic mai placut decat acest sentiment de dragoste neconditionata pentru EXISTENTA si PREZENT.





O primavara MINUNATA tuturor, si asta nu pt ca e 1 martie, ci pentru ca primavara exista! 1 martie e doar pentru cei care nu inteleg nimic si o serbeaza doar azi. Dar eu le doresc TUTUROR gustul a 2 secunde de uniune si contact cu natura. Dupa acele 2 secunde depline, toate conceptiile lor vor fi regenerate, reimprospatate si vor cere in continuare ceea ce au simtit.

CU O FLOARE RUPTA NU SE FACE PRIMAVARA!!!

Primavara e gratis, urla in voi. Dati-i totusi ocazia sa cante in voi. Azi se aud copacii inmugurind...

Asculta mai multe audio Muzica

_____________Pentru curiosi
____________________

ONTOGENÍE s.f. (Biol.) Evoluția unei ființe, începând de la embrion și până la stadiul de adult. ♦ Ramură a biologiei care studiază această evoluție. [Gen. -iei. / < style="font-weight: bold;">

FILOGENÍE s.f. 1. Procesul evoluției formelor organice ori a unui grup de animale sau de plante în cursul dezvoltării istorice a lumii vii; filogeneză. 2. Ramură a biologiei care cercetează filogenia (1). – Din fr. phylogénie.

5 comentarii:

D. spunea...

e fascinant

Andreea Elena Dragomir spunea...

imi placeee:x

Nu . spunea...

Bine spui ca orice act de agresiune il facem, de fapt, asupra noastra, indirect, dar tot pe noi de afecteaza. Grav este ca nu ne stapanim agresivitatea.

gabipies spunea...

Excluzând contextul, trăiască-ți vorba: "fără nici un dubiu" ... :) :))

I-aș adăuga Oanei la comentariu: mai grav este faptul că există în noi acea agresivitate, decât faptul că nu ne-o stăpânim... :)

Sedina spunea...

Incredibil ce faci tu! Mă bucur că ai posibilitatea să le dai oamenilor argumente științifice pentru ideea că există Divinitatea! Unii dintre noi știm, dar alții au nevoie de aceste argumente... e bine să existe... e bine de știut și că toate legile universului se nasc din și se bazează pe principiul universal numit IUBIRE... acel sentiment de iubire necondiționată de care vorbeai. Dacă nu există în noi, nu facem decât să respectăm un set de reguli orbește, ca niște roboți ascultători! Iubirea este în același timp un mijloc și un scop!