duminică, decembrie 05, 2010

Pescarusii - prietenii ce nu-i pot numara pe degete.

Saptamana asta am descoperit noi prieteni. Dovada ca orice ce ceri ti se va da... eu am primit pescarusi(pentru ca imi doream un stooooolllll)

Cu ceva vreme in urma, am vrut sa raman la facultate la Constanta doar pentru pescarusi si pentru mare, dar m-am gandit mai mult la posibilitatile de studiu si mi-am retras dosarul intorcandu-ma la Bucuresti.

Aici, o persoana deosebita (putin spus deosebita) mi-a readus aminte de pescarusi iarna trecuta si eu am ramas de atunci cu gandul ca vreau sa comunic intr-un fel cu ei. Nu am putut sa fac asta pe Dambovita bucuresteana, insa, o coincidenta mi i-a adus la geam si un impuls ciudat m-a determinat sa le arunc niste bucatele de paine in aer. Ei le prindeau rand pe rand, nu lasau nimic sa cada si se tot strangea un stol in fata geamului meu de la camin invartindu-se in cerc.

Nu cred ca am vazut ceva mai frumos in ultimele luni decat privirea calda si euforica a unui pescarus care face prcatic o pauza de zbor in fata geamului meu asteptand sa ii arunc ceva de mancare. Si cel mai tare e sa faci toata treaba asta pe o muzica dinamica, practic ai sa zbori cu ei... (nu am cum sa cad de pe geam de la atata entuziasm pentru ca e foarte inalt)

Ca dovada... am niste poze:

Si povestea continua zilniiiiiiiiic!!!! Sunt un om fericit:))






10 comentarii:

Ganduri de nisip si idei in valurile marii spunea...

Si eu consider ca Buc iti ofera mult mai multe posibilitati decat Constanta. Pot spune ca am fost si eu in aceasi situatie cu tine, la mine dilema era intre Sibiu (care nu e extraordinara dpdv al facultatii de medicina) si Bucuresti.
Foarte interesanta povestea cu pescarusii :x ! Probabil te incarca zilnic cu o oarecare doza de fericire si optimism. :)

Florea Mihai Ionut spunea...

da...chiar asa e:X ma incarca.

E frumos si Sibiul si am auzit ca si facultatea e ok. Dar tot la buc poti face mai multe:P

Monica spunea...

hei pescarusii sunt pasarile mere preferate:)

si da i-am vazut si eu in Bucuresti saptamana ce a trecut:D:P

Andreea Elena Dragomir spunea...

Doamne,sunt SUPERBI:x:x:x

Esti binecuvantat :)

Florea Mihai Ionut spunea...

ma bucur ca va plac si voua:)

si chiar iti dau asa un sentiment de binecuvantare:P ( ai impresia ca ti-i trimite Cineva)

Gabriela I spunea...

E, ai impresia! :P

Cristi spunea...

hei, dar si in Constanta e frumooooss. SI in Iasi! :)))

Florea Mihai Ionut spunea...

:P este este....dar poate ca in Constanta doar ma uitam la ei:) nu le dadeam si de mancare.

Cristi spunea...

poti sa le dai si de mancare, se poate oriunde. Am facut asta in Bucuresti, in Cismigiu. Dar si in Iasi e Piata Unirii unde se aduna porumbeii, pescarusii mai rar.

Florea Mihai Ionut spunea...

te cred. dar eu vreau pescarusi multi nu rari:P