marți, ianuarie 26, 2010

Picteaza-mi sufletul!

Nu imi e teama ca cineva sa scoata sufletul din mine.
dar daca mi-l scoate vreau sa o faca intr-un mod cat mai placut.
vreau sa fie asternut pe o panza curata.

vreau sa imi pictezi sufletul!
asa cum poti.

iar cand il pictezi... te rog sa nu te gandesti la nimic!
nici macar la chipul meu. Eu sunt avatarul sufletului meu,
nu doresc portretul meu.

te rog alege 7 culori sau 3 sau 5.

Vreau sa vad cat ai inteles tu din mine,
daca ai inteles mai mult sau mai putin decat trebuie.

Si mai am o rugaminte. cand il pictezi... nu il picta tu!
As vrea sa mi-l picteze sufletul tau...


Background muzical sugestiv :




Dedicat tuturor pers apropiate mie care activeaza in domeniul asta - pictura ( A, M, V, A, A, I, M - astea sunt initialele lor), dar si amatori. Premiul: o plimbare alaturi de un suflet... asta ca fapt divers, daca tot am scris-o:D

5 comentarii:

A. spunea...

eu incerc in fiecare zi, sa-ti pictez sufletul cu cele mai diverse trairi,acelea unice...daca imi reuseste ,zambesc,iar daca nu ,continui sa te pictez. nu imi este teama de nimic si de nimeni,nici de faptul ca as putea ramane fara culori...ele sunt precum sentimentimentele mele pentru tine ...nemuritoare.

Anonim spunea...

hmmm:) fara trecut nu iti poti proiecta viitorul si in acelasi timp as sustine si ideea ca nu conteaza ce a fost conteaza doar ce va fi urma acum si de acum in colo.... Eu zic ca regretle trebuie sa ti le transformi in invataturi, concluzii... deja ai vb destul despre tine... acel avantaj de a-ti pune sufletul pe tava e advearat ca nu toti il poseda, mai ales k trebuie sa stii cum sa o faci. Dar la randul lor...altii nu poseda acel avantaj de a vedea acel suflet pus pe tava, trecand ca orbii pe langa el...poate ca nu ai avut in preajma oamenii care sa iti vada sufletul. Eu nu mi l-as pune pe tava de teama sa nu fie devorat. Mi l-as asterne intr-o pictura ca sa poata fi admirat

another M. spunea...

Eu il disec. Si dupa aia ma stramb la el. Ca nu-i deloc simetric, ca e colorat stangaci, cu conturul depasit, cu toate culorile in succesiune intamplatoare, ca pare simplu; asa vrea sa para-fraierul; nu stie ca azi sunt impresionante drama, retorismul si hiperbola. E suflet de bufon , de orice om , daca m-as lua dupa Eliade, de clovn trist daca ma intreb pe mine. Mai bine nu ma intreb. Ma enervez si ca e colorat cu albastrul meu, nu cu al lui. Si ca am uitat cine el. El, El, nu el, sufletul.
Si, pana la urma, invat sa ma bucur de asimetria lui si zambesc stramb. Suflu peste el si-l pun la loc. Sa vegheze cand inchid eu ochii si ma spal de oranjul de pe mana stanga - somn bland.

AGB spunea...

din 3 "a" - uri ma gandesc ca o fi unul si al meu. slabe sanse. stii tu ca eu nu ma pricep la culori sau la colorat, drept pentru care mai bine te las pe tine sa ti-l colorezi singur ca un curcubeu, numai dupa ce apuci sa-ti procuri "fericire" de la raionul neamenajat. fac eu cinste :)

oricum, ai grija de El. "s-a inrait lumea"...

A. spunea...

http://www.youtube.com/watch?v=-R4ls19K6tU