miercuri, ianuarie 04, 2012

Inima mi-e arsa...

Orice necaz ar avea un om, parte buna e ca se afla inca aici, pe Pamant. Indiferent de boala, de suferinta, de neintelegere cauta sa intelegi ca esti aici si poti rezolva problema. Nu exista binecuvantare mai mare decat sa fi constient ca esti in viata chiar si atunci cand esti grav bolnav.

Daca ai trezit in tine samburele de viata pe care il ai, Viata te recunoaste ca parte a Sa si te readuce aici. Demonstreaza insa ca meriti sa continui calatoria asta fiind Recunoscator permanent.


Orice necaz ar avea un om, parte buna e ca se afla inca aici, pe Pamant.

existenta noastra pe Pamant este medicamentul pe care Universul il ofera sufletului nostru, este sansa cea mai frumoasa de a intelege Creatia. Si desi nu pare, Omul este la fel de aproape de Dumnezeu ca si Ingerii insa Omul atinge Creatia in mod direct si pe Dumnezeu il poate purta in Inima si in Adevar. Ingerii sunt sub Ascultare de Dumnezeu si ii Slavesc Creatia insa nu o pot atinge in mod direct sub toate manifestarile ei. Omul poate alege sa traiasca in Dumnezeu, poate chiar sa fie inundat de El prin revarsare de Har si ii atinge Creatia.
Omul poate atinge o Floare, Ingerii ii deschid petalele prin muzica lor.Un comentariu:

Dumy spunea...

hah, nu ma mai pot opri din a'ti citit postarile :d