marți, septembrie 22, 2009

Lacul Chindia la Apus - FOTO. -toamna-





Daca era concert era full, daca era scandal era full, daca era un eveniment neplacut la fel era full. Dar pentru ca nu era nimic din toate astea, eu eram singur in parc, langa lac, si ma uitam la asta. M-a bucurat un cuplu de pensionari care se plimbau totusi pe acolo. Avem 5 simturi si le avem degeaba. Raspundem la multe cerinte, si din pacate nu toate sunt ale noastre. Nu avem timp sa mai iesim din casa doar pentru ca asa simtim. Mereu ne opreste ceva, pana si ideea aia ciudata ca - ,,ce? am inebunit? doar nebunii se plimba singuri!". Atunci plimbati-va in doi...dar pentru asta am uitat ca e timp doar la inceput. Apoi... ingheata apele.

In fine... problema e ca multi cauta frumosul prea departe. Pe drum se pierd, si in final sfarsesc in plictis. Oamenii sunt invatati sa se bucure intr-un stil cu totul comercial. Tot ceea ce zboara acum, se mananca iar efectul asupra noastra e devastator. Riscam sa devenim niste hedonisti sau credem ca pentru a vedea ceva frumos sau pentru a ne simti bine trebuie obligatoriu sa platim ceva. Poate timp...dar ma indoiesc ca nu ai timp sa te uiti putin pe cer, in iarba, intr-un copac, sub o piatra, sau pur si simplu sa iti inveselesti un prieten. Asa nu deranjezi pe nimeni, nu te intreaba nimeni nimic si.... gata. E placut sa reusesti sa te bucuri asa cum vrei tu. Fara sa ti-o dicteze altii, fara sa urmezi turma. Cauta doar momentul si locul potrivit, si daca simti... ia cu tine pe cine trebuie.




Tabarly - Yann Tiersen


The Decant Session - Yann Tiersen

25 de comentarii:

Unknown spunea...

Awesome symmetry! 4th photo impressed me most, i understood that it is turned upside down just when looked it full size.

Nicoleta S. spunea...

waaa...ce poze frumoase... :X
da, nu ne-am mai intalnit.
chestia e ca eu iti lasasem tie un comment in care iti spuneam cand pot si cum. iti ziceam la ce ore ies...
vad ca nu l-ai primit...
:-<

daca te referi la clau, ne cunoastem bine...
>:D<
un prim an de facultate bestial sa ai! >:D<
o sa iti ducem dorul. in masura in care te cunoastem. :">
:*

ma ning in fluturi spunea...

daca alegea apusul in locul parcului de aventura, Boriga s-ar fi mandrit cu orasul sau.sau orasul sau s-ar fi mandrit cu el.

Florea Mihai Ionut spunea...

oamenii s-a fi mandrit cu orasul si cu natura:) Nu am cum sa aleg apusul inspre parc pt k soarele apune la V si parcul ala e undeva la N. (punct de referinta -lacul)

yann spunea...

Tu a des paysage magnifique que tu a tres tres tres bien rendu sur image jadore ton ciel melencolique surper et faire le tour sur ton blog au son de yann tiersen cest nice ;) good blog

Anonim spunea...

You deserve great accolades for these awesome pictures :)

Erdei Anca spunea...

superbe fotografiile! imi plac mult! si articolul postat e tare! ;)

Beatrice spunea...

Ideea c-am putea sa fim nebuni(la modul 'cela special) si frumosul despre care ai scris ma duce cu mintea la "frumosii nebuni ai marilor orase"...Si ma bate gandul ca nebunia nu le e permisa tuturor...

Pai o parte din familie e in Oradea,cealalta in Bucuresti-ce sa le fac daca n-au vrut si pace sa convietuiasca si-au ales sa puna vreo 600 km ca zid?:D Eu am ales capitala cu toata splendoarea ei...;))
Da,Murakami e genial.Ryu...Cat despre Haruki,citesc acum "dans,dans,dans" si e la rand "padurea norvegiana".
Vorbim...:-)

Sehraeuber spunea...

strong series ... power of nature.

AnSa spunea...

Pretty photos.. You have curious very blog..:)

clo spunea...

hello...tres contente de te rencontrer....
ces photos de couchant ou de lever de soleil sont renversantes...:)magnifiques...
merci pour ta visite...et a tres bientot...:)

Florea Mihai Ionut spunea...

thank you :) (all of you)

Line spunea...

these shots are amazing, what a wonderful blog I shall be bacak soon!!

Razvan. spunea...

eu am vazut lacul noaptea... oglindirea este de vis. :)

Razvan. spunea...

o sa incerc si eu sa ajung pe la apus... sa vad live :)

Ioana Radu spunea...

Nu trebuie sa fim nebuni ca sa ne plimbam singuri. Nu sunt nebuna. La modul amuzant o spun. Numeste-ma profitoare, dar nu-mi permit sa pierd locuri si plimbari frumoase doar pentru ca in momentele respective camarazii nu sunt disponibili, profit si eu de zilele pe care le am sau pe care le mai am.
Cat despre fotografii, bucura-ne in continuare privirile curioase! Felicitari! Sclipirea pe care oamenii o au de obicei in ochi, la tine se coboara catre maini, rostogolindu-se in aparat.

Florea Mihai Ionut spunea...

ms mai Terra, dar nici in text nu am spus altceva. Tocami asta sustin si eu, nu trebuie sa fim nebuni ca sa ne plimbam singuri si nici nu putem rata ceva doar pentru ca nu iese nimeni cu noi.

Diana spunea...

Asa se vede Chindia prin toti ochii albastri? Pentru ca prin cei verzi nu e deloc asa...sau...nu stim noi cum sa privim...
Felicitari!!!

Diana spunea...

Asa se vede Chindia prin toti ochii albastri...??
Felicitari!!!

Florea Mihai Ionut spunea...

ms Diana...pup

Laurentiu Ion spunea...

e f fain postul, si-n imagini e poezie. de fapt, nimeni nu poate trai poezia adevarata, trebuie doar sa supravietuiesti in fata ei.

Andreea Banica spunea...

ahaaaa, deci tu d-asta vrei s-o iei pe flo la shopping:)) imi plac mult pozele, sa traiesti si sa faci cat mai multe:)

pupix

LoO spunea...

M-ai facut sa zambesc! Ma bucur sa vad oameni care depasesc cu mult nivelul de superficialitate. Pt o secunda m-am pierdut in cuvintele tale si aveam impresia ca eu le-am scris...sau mai bn spus ca eu le-am simtit. Cred ca fotografia va ramane primordiala in ceea ce inseaman descoperirea frumosului. Prin ea invatam sa apreciem lucrurile altfel. Prin obiectiv parca zarim o lume mai frumoasa pe care o putem imortaliza.
La cat mai multe descoperiri frumoase!

Anonim spunea...

Nu ştiu acest loc ... dar bine facut!
imaginile sunt frumoase

Anonim spunea...

Il semble que vous soyez un expert dans ce domaine, vos remarques sont tres interessantes, merci.

- Daniel